Ιστορικό

Από το 2001, η Pallet Pooling Hellas προσφέρει λύσεις μίσθωσης, περισυλλογής, διάθεσης και συντήρησης παλετών. Η εταιρεία μας ακολουθεί τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και συνεργάζεται με τους πελάτες αποτελώντας έναν αξιόπιστο εταίρο στην Εφοδιαστική Αλυσίδα τους.

2001 : Ίδρυση της εταιρείας.

2003

Η εταιρεία έγινε μέλος του Δικτύου PRS – Pallet Return System , του μεγαλύτερου δικτύου διάθεσης παλετών στην χημική βιομηχανία στην Ευρώπη.

2006

Η εταιρεία έγινε μέλος του δικτύου της IPP Logipal , το μεγαλύτερο δίκτυο παλετών στην Ευρώπη που επικεντρώνεται κυρίως στην Λιανική και Βιομηχανία Καταναλωτικών Αγαθών ευρείας κατανάλωσης (Fast Moving Consumer Goods –FMCG).

A1210

Η Pallet Pooling Hellas διατηρεί ικανά αποθέματα παλετών και μπορεί να ανταποκριθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα (ή άμεσα) σε κάθε απαίτηση των πελατών της. Είτε πρόκειται για καινούργια παλέτα είτε για μεταχειρισμένη (επισκευασμένη – συντηρημένη), η Pallet Pooling Hellas θα ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις σας. Η Pallet Pooling Hellas έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί επίσης σε προδιαγραφές ISO 9001, ISO 14000 καθώς και ISPM 15 που τυχόν απαιτεί το πρότυπο ποιότητας της εταιρείας σας.